John Deere -huolto ja tuki

Meiltä saat huippuluokan huolto- ja tukipalvelua kaikille teollisuudessa ja merialalla käytettäville John Deere -moottoreille.

Teknikkomme ovat aina valmiina auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki West Dieselin mekaanikot ovat asiantuntijoita omilla aloillaan ja pystyvät ratkaisemaan moottoreihin, generaattoreihin ja muihin laitteisiin liittyvät mekaaniset ja sähköiset ongelmat.

West Diesel – luotettavaa John Deere -moottoripalvelua

West Diesel on arvostettu ja luotettu John Deere -moottorien huolto- ja tukipalvelujen tarjoaja, jolta saat apua monenlaisiin John Deere -sovelluksiin. Tarjoamme kokonaisvaltaista huoltopalvelua, ja kokeneet mekaanikkomme, sekä ensiluokkainen asiakaspalvelutiimimme ovat sitoutuneet varmistamaan, että koneesi toimii aina tehokkaasti ja luotettavasti. Jos etsit kattavaa John Deere -moottorin huolto- ja tukipalvelua, valitse West Diesel. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Odotamme yhteydenottoasi ja olemme aina valmiina auttamaan sinua John Deere -moottoriisi liittyvissä asioissa.

 

Contact us

Kokonaisvaltaista tukipalvelua John Deere -moottoreille

West Dieselille on kunnia-asia, että voimme tarjota John Deere -moottoreille aidosti kokonaisvaltaista tukipalvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa täydellisen John Deere voimaratkaisun suunnittelua, konfigurointia ja asennusta, sisältäen huolto- ja korjauspalvelut.

Koska kaikki nämä palvelut toteuttaa oma henkilöstömme, toiminta on ketterää ja joustavaa, ja voimme huomioida jokaisen asiakkaan tarpeet mahdollisimman tehokkaasti. Tarjoamme muun muassa seuraavat palvelut:

 • Moottorien asennus
 • Säännölliset huolto- ja tarkastustyöt
 • Korjaustyöt ja täyskunnostukset
 • Osien vaihdot
 • Sähköjärjestelmäratkaisut
 • Suorituskyvyn testaus ja analysointi

Ota meihin yhteyttä

Teollisuudessa käytettävät John Deere -moottoriratkaisut

John Deere -moottoreita käytetään laajalti erilaisissa teollisuuden sovelluksissa aina generaattoreista raskaiden koneiden voimanlähteiksi. West Dieselillä on pitkä kokemus teollisuudessa käytettävien John Deere -moottorien huolto- ja tukipalveluista, joilla varmistamme, että asiakkaiden koneet toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Teollisuudessa käytettäville moottoreille tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita:

 • Generaattorilaitteistojen asennus ja huolto
 • Raskaankaluston moottorien korjaukset ja täyskunnostukset
 • Teollisuusmoottorien osien vaihdot
 • Sähköjärjestelmäratkaisut teollisuusmoottoreille
 • Suorituskyvyn testaus ja analysointi teollisuusmoottoreille

Ota meihin yhteyttä

Merialalla käytettävät John Deere -moottoriratkaisut

Merialalla käytettävien moottorien huolto- ja tukipalvelut edellyttävät aivan erityistä osaamista. West Dieseliltä sitä löytyy: henkilöstöömme kuuluu kokeneita merialan insinöörejä, joilta saat huipputason huolto- ja tukipalvelua kaikille John Deere -merimoottoreille. Merimoottoreille tarjoamme muun muassa seuraavia palveluita:

 • Merimoottorien asennus ja huolto
 • Merimoottorien korjaukset ja täyskunnostukset
 • Merimoottorien osien vaihdot
 • Sähköjärjestelmäratkaisut merimoottoreille
 • Suorituskyvyn testaus ja analysointi merimoottoreille

Ota meihin yhteyttä

Ensiluokkaista asiakaspalvelua

West Dieselillä kaiken toiminnan keskiössä on ensiluokkainen asiakaspalvelu. Ymmärrämme, että koneiden käyttökatko tai vika voi tulla kalliiksi ja aiheuttaa ongelmia, minkä vuoksi olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain ja ainoastaan nopeaa, tehokasta ja luotettavaa huolto- ja tukipalvelua. Huippukoulutettu ja kokenut teknikkotiimimme on käytettävissä kaikkina aikoina ja pystyy auttamaan myös hätätilanteissa. Pyrimme aina saamaan asiakkaan koneet takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti.

Ota meihin yhteyttä

Mielenrauhaa John Deere -asiakkaille

Valitsemalla John Deere -moottorisi huolto- ja tukipalvelutoimittajaksi West Dieselin voit jatkaa toimintaasi rauhallisin mielin. Ymmärrämme, että koneiden varma ja tehokas toiminta on asiakkaillemme elinehto, ja teemme kaikkemme, jotta palvelumme pystyy vastaamaan kaikkiin huolto- ja korjaustarpeisiin. Koska toteutamme palvelut itse, pystymme varmistamaan, että koneesi toimii luotettavasti, tarjoamaan sille täydet tukipalvelut ja tarjoamaan sinulle sekä mielenrauhaa että toimintavarmuutta.

Ota meihin yhteyttä

Alkuperäiset John Deere -varaosat

West Diesel on valtuutettu John Deere -moottorien ja varaosien jakelija, mikä tarkoittaa, että meiltä saat aina koneeseesi sopivat varaosat ja huoltoratkaisut. Jotta John Deere -moottorisi suorituskyky pysyy aina huipputasolla, suosittelemme, että käytät siinä ainoastaan alkuperäisiä John Deere -varaosia. West Dieselin kautta saat kaikki tarvitsemasi alkuperäiset John Deere -varaosat. Suurin osa niistä löytyy suoraan varastostamme, jolloin myös toimitus on nopea. Jotta John Deere -moottorisi toimisi luotettavasti mahdollisimman pitkään, on ehdottoman tärkeää, että myös kaikissa huolto- ja korjaustöissä käytetään ainoastaan alkuperäisiä John Deere -varaosia. Meiltä saat kaiken tämän lisäksi myös huolto- ja korjauspalvelut, joten meidän avullamme John Deere -moottorisi pysyy taatusti kunnossa. Oikeat varaosat oikeaan hintaan sekä kaikki John Deere -tuotetakuut ja -tukipalvelut – asiakkaanamme olet hyvissä käsissä!

Ota meihin yhteyttä

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää John Deere -huoltopalvelusta

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä tai haluat lisätietoa John Deere -moottorien teollisuus- ja merikäyttöön liittyvistä huolto- ja tukipalveluista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Kokeneista ammattilaisista koostuva tiimimme antaa mielellään lisätietoa ja auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. Odotamme yhteydenottoasi ja olemme aina valmiina auttamaan sinua John Deere -moottoriisi liittyvissä asioissa.

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887