↵ Takaisin luetteloon

John Deere moottorien käyttökohteet

John Deere -moottori on luotettava ja tehokas valinta monenlaisiin sovelluksiin. Tarjoamme korkealuokkaisia tuotteita, joista löytyy ratkaisu myös sinun voimantarpeeseesi.

West Diesel on luotettava OEM jakelijasi John Deere moottoreille, saat meiltä korkealuokkaisia tuotteita monenlaisiin voimatarpeisiin. John Deere -moottori on ylivoimainen vaihtoehto moniin eri sovelluksiin.

John Deere -moottoriratkaisut

John Deere -moottorit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat muun muassa maa- ja metsätalouden, kaivosteollisuuden, rakennusteollisuuden ja merialan tarpeisiin sekä generaattori- ja pumppujärjestelmiin. Käytännössä John Deere -moottorista saa luotettavan ja tehokkaan voimanlähteen lähes mihin tahansa kohteeseen. Luotettavana OEM John Deere moottori jakelijana, tarjoamme korkealuokkaisia tuotteita, joista löytyy ratkaisu myös sinun kohteesi voimantarpeeseen.

John Deere -moottori tunnetaan yleisesti luotettavana, kestävänä ja tehokkaana, ja on täten ylivoimainen vaihtoehto moniin eri sovelluksiin. Lue lisää alta.

Contact us

John Deere -moottorit generaattoreissa

John Deere -moottori on suosittu valinta sähkögeneraattorin voimanlähteeksi, niin varavoimakäytössä, kuin ensisijaiseen sähköntuotantoon tarkoitetuissa kohteissa, joihin sähköverkko ei ulotu. Generaattorilaitteistoihin tarkoitetut moottorimme tuottavat voimaa luotettavasti, niiden polttoainetehokkuus on huippuluokkaa ja niistä aiheutuu vain vähän päästöjä. John Deere -moottori on täydellinen valinta generaattorin voimanlähteeksi monilla eri toimialoilla, juurikin optioiden muokattavuuden ja tehovaihtoehtojen vuoksi.

Ota meihin yhteyttä

John Deere -moottorit merialalla

John Deere -moottoreihin luottavat sekä veneiden omistajat, jahtien valmistajat, että kaupallisilla merialuksilla liikennöivät tahot. Syynä tähän on moottoriemme ylivertainen suorituskyky ja luotettavuus. Merikäyttöön tarkoitetut moottorimme on suunniteltu kestämään kaikkein kovimmatkin meriolosuhteet ja tuottamaan voimaa tehokkaasti niin, että päästöjä syntyy mahdollisimman vähän. Etsitpä luotettavaa moottoria omaan kalastusveneeseen tai kaupalliseen alukseen, John Deeren valikoimasta löytyy juuri sinun käyttöösi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ota meihin yhteyttä

John Deere -moottorit maataloudessa

Voimansa, tehokkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta John Deere -moottorit ovat suosittu valinta moniin maatalousalan koneisiin ja järjestelmiin. Niitä käytetään yleisesti muun muassa traktoreissa, leikkuupuimureissa, silppureissa ja ruiskuissa, ja niiden avulla viljelijä voi parantaa toimintansa tuottavuutta ja tehoa. Edistyksellisillä toiminoilla kuten muuttuvalla kierrosluvun säädöllä ja polttoainetehokkaalla rakenteella John Deere -moottorit on suunniteltu tuottamaan optimaalinen suorituskyky niin, että käyttökatkoja ja huoltokustannuksia tulee mahdollisimman vähän. West Diesel tarjoaa sinulle laajan valikoiman erityisesti tämän päivän vaativaan maatalouskäyttöön suunniteltuja John Deere -moottoreita.

Ota meihin yhteyttä

John Deere -moottorit kaivosalalla

Kaivostoiminnassa tarvitaan järeitä, korkean suorituskyvyn laitteita, jotka kestävät kaikkein kovimmatkin olosuhteet. Tämän vuoksi ei ole sattumaa, että monien kaivosalan yritysten kuormaajissa ja kaivinkoneissa on nimenomaan John Deere -moottori. Niiden edistyksellisen teknologian, ylivertaisen tehon ja erinomaisen polttoainetehokkuuden avulla kaivosalan yritykset voivat parantaa toimintansa tuottavuutta ja pienentää sen kuluja. John Deere -moottoreissa on suorituskykyä, jolla varmistat, että työt eivät jää kesken.

Ota meihin yhteyttä

John Deere -moottorit maalämpökaivojen porauksessa

John Deere -moottoreihin luotetaan myös maalämpöalalla, jossa niitä käytetään generaattoreissa, tuottamaan sähköä porauslaitteistoille. Moottorit on suunniteltu kestämään maalämpöporauksen haastavat olosuhteet, ja niiden suorituskykyyn voi luottaa myös kaikkein syrjäisimmissä kohteissa. Polttoainetehokkuuden ja vähäisten päästöjensä ansiosta John Deere sähkögeneraattori on täydellinen valinta maalämpöporauslaitteistoihin. Siitä saat voimaa, jolla poraus ei jää kesken! Haetpa sitten koeporaukseen tai tuotantoporaukseen soveltuvaa generaattorilaitteistoa, John Deeren valikoimasta löydät takuulla juuri sinun poraustarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Ota meihin yhteyttä

 

John Deere -moottorit rakennusalalla

Rakennusalalla koneiden ja laitteiden on oltava luotettavia ja kestäviä. Moni rakennusalan konevalmistaja on valinnut voimanlähteeksi John Deere -moottorin, sillä se täyttää nämä kriteerit. Näitä moottoreita löytyy muun muassa kaivinkoneista, traktorikaivureista, pyöräkuormaajista ja puskutraktoreista, joissa John Deere -moottorin teho ja suorituskyky riittävät myös kaikkein vaativimpiin tehtäviin. Moottorit tuottavat suuren vääntömomentin myös alhaisilla pyörintänopeuksilla ja omaavat erinomaisen polttoainetehokkuuden, ja niiden huoltaminen on helppoa. Näistäkin syistä ei liene yllätys, että John Deere -moottorit ovat rakennuskonevalmistajien luottovalinta kaikkialla maailmassa.

Ota meihin yhteyttä

John Deere -moottorit metsäalalla

Metsäalalla John Deere -moottoreihin luotetaan etenkin raskaiden työkoneiden voimanlähteenä. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi juontotraktorit, harvesterit ja kuormatraktorit. Moottorit on suunniteltu toimimaan luotettavasti vaikeissa ympäristöissä ja vaativissa olosuhteissa. Niiden ylivertainen teho ja polttoainetehokkuus, sekä alhaiset päästöt tekevät John Deere -moottoreista täydellisen valinnan metsäalan koneisiin. Niillä saat työsi varmasti ja tehokkaasti maaliin!

Ota meihin yhteyttä

John Deere -moottorit pumppauskäytössä

John Deere -moottoreita käytetään yleisesti monenlaisissa pumppujärjestelmissä esimerkiksi veden, öljyn ja muiden nesteiden siirtämiseen. Moottorit tarjoavat luotettavaa suorituskykyä monenlaisiin pumppausympäristöihin alhaisilla päästöillä ja niiden polttoainetehokkuus on huippuluokkaa. Etsitpä vesipumpun dieselmoottoria tai vaikka hydraulijärjestelmän voimanlähdettä, John Deeren valikoimasta löytyy juuri sinun pumppauskohteeseesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ota meihin yhteyttä

Jos etsit uutta moottoriratkaisua, me voimme auttaa

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä järjestelmääsi optimaalinen moottoriratkaisu. Meiltä saat asiantuntevaa apua myös silloin, kun sinulla on jotain kysyttävää omaan John Deere -moottoriisi tai West Dieselin muihin tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Osaava tiimimme on sitoutunut auttamaan sinua viipymättä ja luotettavasti, jotta saat kaiken irti koneestasi. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin autamme mielellämme.

Ota meihin yhteyttä

 

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Area Sales Manager (Finland/Estonia)

[email protected]
+358 40 195 6887