↵ Takaisin luetteloon

Laitteistosi voimanlähde – OEM

Näe uusimmat tehokkaat innovaatiot John Deere Roadshow 2024. Liity mukaamme verkostoitumaan muiden OEM-valmistajien kanssa ja osallistumaan keskusteluihin John Deeren moottori-ammattilaisten kanssa John Deere- ja West Diesel OY

John Deere toimii laitteistosi voimanlähteenä

Tutustu OEMvalmistajiin, jotka luottavat John Deere moottoreihin teollisuus ja maatalouskoneissaan. West Diesel on luotettava John Deere moottoreiden OEMjakelija. Saat meiltä korkealuokkaisia tuotteita monenlaisiin voimatarpeisiin. Moottorimme ovat luotettavia, tehokkaita ja kestäviä, minkä ansiosta ne ovat täydellinen valinta moniin eri käyttökohteisiin. Tältä sivulta löydät joukon OEMvalmistajia, jotka luottavat moottoreihimme koneidensa voimanlähteenä. Tutustu asiakkuuksiimme ja lue lisää siitä, miten John Deere moottorit voivat parantaa laitteistosi suorituskykyä ja luotettavuutta. 

Ota yhteyttä

 

John Deere moottoreiden käyttökohteet

John Deere moottorit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat muun muassa maa ja metsätalouden, kaivosteollisuuden, rakennusteollisuuden ja merialan tarpeisiin sekä generaattori ja pumppujärjestelmiin. Tässä muutamia käyttökohteita: Maataloudessa John Deere moottoreita käytetään muun muassa traktoreissa, leikkuupuimureissa, silppureissa ja ruiskuissa. Rakennusteollisuudessa moottoreita löytyy muun muassa kaivinkoneista, traktorikaivureista, pyöräkuormaajista ja puskutraktoreista. Metsätaloudessa yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi juontotraktorit, harvesterit ja kuormatraktorit. John Deere moottoreita löytyy useista kaivosteollisuuden koneista, kuten kiviautoista ja kaivinkoneista. John Deere moottoreita käytetään myös erilaisissa aluksissa, kuten veneissä, jahdeissa ja kauppalaivoissa. Lisäksi John Deere moottori on suosittu valinta sähkögeneraattorin voimanlähteeksi, niin varavoimakäytössä kuin ensisijaiseen sähköntuotantoon tarkoitetuissa kohteissa, joihin sähköverkko ei ulotu. John Deere moottoreita käytetään myös monenlaisissa pumppujärjestelmissä esimerkiksi veden, öljyn ja muiden nesteiden siirtämiseen. Kaiken kaikkiaan John Deere moottori on luotettava ja tehokas valinta monenlaisiin sovelluksiin. 

Ota yhteyttä

 

West Diesel tarjoaa kattavan palvelun ja asiakastuen

Me West Dieselillä uskomme, että laadukas palvelu ja asiakastuki ovat yhtä tärkeitä kuin laadukkaat tuotteet. Siksi tarjoammekin OEMkumppaneillemme laajan valikoiman palveluita ja kattavan asiakastuen. Kokeneet asiantuntijamme palvelevat nopeasti ja ammattimaisesti ja huolehtivat siitä, että kumppaneidemme laitteistot toimivat mahdollisimman tehokkaasti. Tarjoamme helposti mukautettavat voimaratkaisut, joilla varmistamme kumppaneidemme John Deere moottoreiden optimaalisen toiminnan. West Dieseliltä saat omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan kokonaisvaltaisen voimaratkaisun. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja löydä seuraava moottoriratkaisusi

Ota yhteyttä ja löydä seuraava moottoriratkaisusi meiltä. Olethan meihin yhteydessä, jos tarvitset asiantuntijaapua John Deere moottorisi kanssa tai jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme. Kokeneet asiantuntijamme vastaavat nopeasti ja auttavat sinua ottamaan kaiken irti koneestasi. Voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia. Autamme sinua mielellämme. 

Ota yhteyttä

 

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887