↵ Takaisin luetteloon

20 kVA Generaattori

20 kVA generaattorit ovat luotettavia ja yksi suosituimmista generaattoriko'oista, sillä 20 kVA generaattoreita voidaan käyttää moniin eri tehtäviin ja tarkoituksiin. Kuten muutkin generaattorit, sitä voidaan käyttää myös hätägeneraattorina ja räätälöidä tarkasti tarpeisiisi ja sovellukseesi.

Ota yhteyttä

Olemme generaattoritoimittajasi ja tarjoamme kattavia sähköratkaisuja tarpeisiisi. Meiltä löytyy generaattoreita sovelluksiisi tehokkuusluokasta 10 kVA aina 2500+ kVA:han asti, käyttäen tunnettuja laatumerkkejä moottori- ja generaattoriteollisuudesta.

20 kVA Generaattori - varmista toiminta projektissasi

Tutustu laajaan generaattorivalikoimaamme, jotka on suunniteltu vastaamaan teollisuutesi sähköntarpeita. Tarvitsetko eri teholuokan kuin 20 kVA generaattori? Ei huolta; voimme toimittaa lähes minkä tahansa tehon 10–2500+ kVA:n välillä. Olipa tarpeesi sitten avoin generaattori maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi tai äänieristetty kapseli melulle herkille ympäristöille, meillä on ratkaisu tarpeisiisi. Generaattorimme ovat kestäviä ja luotettavia, ja ne toimivat moitteettomasti monissa sovelluksissa. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja generaattorijärjestelmistämme.

Ota yhteyttä

20 kVA Generaattorit - Sovellukset

20 kVA generaattorimme ovat muokattavissa ja tehokkaita erilaisissa sovelluksissa eri teollisuudenaloilla. Ne soveltuvat ihanteellisesti pienempiin sähkötarpeisiin, rakennusprojekteihin, maataloussovelluksiin, joissa työkalut tarvitsevat virtaa, ja paljon muuhun. 20 kVA generaattoriemme luotettavuus varmistaa jatkuvan virransyötön siellä, missä sitä eniten tarvitaan. West Dieselin 20 kVA generaattorit eivät tarjoa vain luotettavia virtalähteitä, vaan toimivat myös hätävirtalähteenä kriittisille järjestelmille, varmistaen katkeamattoman toiminnan sähkökatkojen aikana. Olipa kyse sitten energian toimittamisesta etäisille alueille tai olennaisten laitteiden tukemisesta, 20 kVA generaattorimme ovat ensisijainen valinta optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi ja asettavat uudet standardit monipuolisille sähköratkaisuille kaikissa sovelluksissa.

Ota yhteyttä

20 kVA Generaattorin Edut ja Toiminnot

Noudattaa vaihe V -määräyksiä tarvittaessa, ja generaattorimme, jotka on asennettu äänieristettyihin koteloihin tai avoimiin runkoihin, ovat vastustuskykyisiä äärimmäisille lämpötila-alueille, mikä tekee niistä sopivia erilaisiin ilmastoihin. West Dieselin generaattorit on suunniteltu vastaamaan tarkkoja vaatimuksiasi ja niissä on useita ominaisuuksia. Tutustu joihinkin alla oleviin kohokohtiin:

ATS/AFM-integraatio: Koe saumattomat virtasiirtymät helpotettuina Automatic Transfer Switch (ATS) - ja Automatic Fuel Management (AFM) -järjestelmillä.

Parallel Power -kyky: Paranna virtakapasiteettia ongelmitta liittämällä generaattorit rinnakkain, tarjoten skaalautuvia ratkaisuja kasvaviin energiantarpeisiin.

Ota yhteyttä

20 kVA Generaattori: Moottorimerkit

West Diesel tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita moottorimerkkejä, mukaan lukien tunnetut nimet kuten John Deere, Mitsubishi, MAN ja Kohler. Tämä valikoima on suunniteltu vastaamaan sekä standardigeneraattorijärjestelmien että täysin räätälöityjen ratkaisujen tarpeisiin. Olipa sinulla tarkkoja mieltymyksiä tai etsit räätälöityä ratkaisua, valikoimamme luotettuja moottorimerkkejä takaa ihanteellisen generaattorijärjestelmän toimituksen, joka on räätälöity ainutlaatuisiin tarpeisiisi. West Dieselissä annamme sinulle mahdollisuuden valita ei vain generaattoria, vaan optimaalinen ratkaisu tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

20 kVA Generaattori: Generaattorimerkit

Tutustu valikoimaamme generaattorimerkkejä vastaamaan tarkkoihin sähkötarpeisiisi. Laadukkaiden moottorimerkkien lisäksi olemme valinneet huippulaadukkaita generaattorimerkkejä valikoimaamme, mikä varmistaa optimaalisen generaattoriratkaisun toimituksen. Näihin kuuluvat:

Stamford, Leroy Somer ja Mecc Alte: Tunnettuja erinomaisista suorituksistaan, nämä johtavat vaihtovirtageneraattorimerkit ovat luotettuja korkean laadun ja luotettavuuden takia. Niiden tehokkuuden ja kestävyyden ansiosta ne erottuvat suosituina valintoina generaattorijärjestelmissä ja asettavat standardin luotettaville sähköratkaisuille.

Ota yhteyttä

 

Miksi valita 20 kVA-generaattorit West Dieseliltä?

Valitse West Diesel suuresta valikoimasta huippulaatuisia generaattorijärjestelmiä, mikä vastaa sitoutumistamme laatuun. Generaattorimme on luotu yhteistyössä alan johtavien toimijoiden kanssa, ja ne sisältävät vain tunnettuja moottori- ja generaattorimerkkejä, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa laatua ja kestävyyttä. Tarjoamme asiakkaille selkeän käsityksen ja vastauksia heidän kysymyksiinsä liittyen generaattoriprojekteihin ja sitoudumme auttamaan sinua löytämään optimaalisen generaattoriratkaisun energiatarpeisiisi. Laaja kokemuksemme on mahdollistanut osallistumisen monenlaisiin projekteihin, mukaan lukien maailman suurimmat rakennushankkeet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä 20 kVA-generaattoritarpeisiisi

Oletko valmis tehostamaan sähköratkaisujasi 20 kVA-generaattoreillamme, vai ylittävätkö sähkötarpeesi tämän? Olemme valmiita keskustelemaan tarpeistasi, tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja ja varmistamaan, että saat ihanteellisen generaattorin erityistarpeisiisi. Ota yhteyttä kokeneeseen tiimiimme saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887