↵ Takaisin luetteloon

200 kVA Generaattori

200 kVA generaattori suuriin sähkötarpeisiin. 200 kVA generaattorit ovat yksi suosituimmista valinnoista, koska ne ovat monipuolisia dieselgeneraattoreita, jotka sopivat moniin erilaisiin projekteihin. Valitse West Diesel luottavaisin mielin generaattorijärjestelmissä; olemme ollut generaattoritoimittajasi jo 30 vuotta, ja meillä on epäilemättä täydellinen generaattoriratkaisu tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Olemme generaattoritoimittajasi ja tarjoamme kattavia sähköratkaisuja tarpeisiisi. Meiltä löytyy generaattoreita sovelluksiisi tehokkuusluokasta 10 kVA aina 2500+ kVA:han asti, käyttäen tunnettuja laatumerkkejä moottori- ja generaattoriteollisuudesta.

200 kVA generaattori Suomi generaattoritoimittajalta

West Diesel toimittaa ainoastaan korkealaatuisia ja luotettavia generaattoreita. Vuodesta 1994 lähtien olemme toimittaneet generaattoreita ja meillä on nyt ehkä Suomi monipuolisin generaattorivalikoima välillä 10 ja 2500+ kVA. Löydämme juuri sinulle sopivan generaattorin yhteistyössä kanssasi, varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiantuntijatiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään seuraavan generaattorilaitteistosi, olipa kyseessä sitten 200 kVA generaattori tai muu teho. Voimme toimittaa generaattoreita Stage V -standardin mukaisesti, kotelossa tai avoimessa asennuksessa, 50 tai 60 Hz:n taajuudella ja monilla muilla vaihtoehdoilla ja lisävarusteilla.

Ota yhteyttä

200 kVA generaattorit - Sovellukset

200 kVA generaattorimme erottuvat monissa tilanteissa eri teollisuudenaloilla. Suunniteltu suuriin sähköntarpeisiin, nämä generaattorit suoriutuvat hyvin rakennusprojekteista, maataloustöistä, joissa tarvitaan sähkötyökaluja, ja monista muista tilanteista. 200 kVA generaattoriemme jatkuva luotettavuus varmistaa sähkön saannin, kun se on kaikkein välttämättömintä. Luotettavina virtalähteinä West Dieselin 200 kVA generaattorit toimivat myös hätävirtalähteinä tärkeille järjestelmille, mikä varmistaa moitteettoman toiminnan sähkökatkosten aikana. Olipa kyse sitten syrjäisistä paikoista tai välttämättömän laitteiston tukemisesta, 200 kVA generaattorimme ovat optimaalinen valinta poikkeuksellisen tehokkuuden ja monipuolisten virtaratkaisujen saavuttamiseksi jokaisessa sovelluksessa.

Ota yhteyttä

200 kVA generaattorin edut ja vaihtoehdot

Meidän 200 kVA generaattorimme, jotka on asennettu äänieristettyihin kaappeihin tai avoimiin rakenteisiin, kestävät äärimmäisiä lämpötiloja ja takaavat luotettavan toiminnan erilaisissa sovelluksissa. Täyttäkää myös Stage V -säännöt generaattoreillamme, jos se on tarpeen. Suunniteltu vastaamaan erityistarpeitasi, West Dieselsin 200 kVA generaattorit on varustettu monilla ominaisuuksilla. Katso joitain vaihtoehtoja alla.

ATS/AFM-integraatio: Tee tehonsiirtymät sujuviksi Automatic Transfer Switch (ATS) - ja Automatic Fuel Management (AFM) -järjestelmien avulla.

Parallel Power: Lisää sähkökapasiteettia vaivattomasti liittämällä 200 kVA generaattorit rinnakkain, tarjoten skaalautuvia ratkaisuja kasvaviin energiatarpeisiin.

Ota yhteyttä

200 kVA generaattori: Moottorimerkit

Hanki juuri tarpeisiisi sopivat komponentit, generaattori ja moottorikokoonpano. Toimitamme yksinomaan generaattorijärjestelmiä ja hätägeneraattoreita tunnetuilta moottorimerkeiltä, kuten John Deere, Mitsubishi, MAN ja Kohler. Tämä valikoima kattaa sekä standardoidut 200 kVA generaattorijärjestelmät että täysin räätälöidyt ratkaisut. Olipa sinulla tarkkoja mieltymyksiä tai etsit henkilökohtaista ratkaisua, valikoimamme luotettavia moottorimerkkejä varmistaa, että toimitamme ihanteellisen 200 kVA generaattorijärjestelmän, joka on räätälöity vastaamaan erityistarpeitasi. West Dieselissä annamme sinulle mahdollisuuden valita ei vain generaattori, vaan optimaalinen kokonaisratkaisu.

Ota yhteyttä

200 kVA generaattori: Generaattorimerkit

Valintamme generaattoreista on räätälöity vastaamaan tarkkoja sähkötarpeitasi. Takaamme parhaan mahdollisen 200 kVA generaattorijärjestelmäratkaisun toimituksen. Näiden vaihtoehtojen joukossa toimitamme:

Stamford, Leroy Somer ja Mecc Alte: Nämä johtavat generaattorimerkit ovat tunnettuja erinomaisista suorituskyvyistään ja niitä arvostetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Tehokkuudestaan ja kestävyydestään tunnettuina ne nousevat esiin suosituimpina valintoina generaattorijärjestelmissä ja asettavat standardin luotettaville sähköratkaisuille.

Ota yhteyttä

Why choose a 200 kVA Generator from us?

200 kVA generators that meet the highest quality standards. Our generators are crafted in collaboration with industry leaders, and they include only recognized engine and generator brands to ensure excellent quality and longevity. With a history dating back to 1994, West Diesel proudly stands as one of the most experienced suppliers in Denmark. We provide clear answers and insight regarding your questions about generator projects. Our focus is to assist you in finding the optimal solution for your power needs with our 200 kVA generators, based on our extensive experience in projects, including some of the largest constructions globally.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä generaattoritoimittajaasi.

Oletko valmis tehostamaan virtaratkaisujasi 200 kVA generaattoreillamme, vai ylittävätkö virtatarpeesi tämän? Ota yhteyttä tiimiimme ([email protected]). Ota meihin yhteyttä täydellisen generaattoriratkaisun saamiseksi, Ota yhteyttä generaattoritoimittajaasi.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887