↵ Takaisin luetteloon

Merigeneraattori John Deere

John Deeren merigeneraattori on täydellinen sähköntuotantoratkaisu, joka perustuu kokonaisvaltaiseen konfigurointiin ja luotettavuuteen. Asiantuntijatiimimme työskentelee tiiviisti kanssasi ymmärtääkseen yksilölliset generaattoritarpeesi ja tarjoaa räätälöityjä merigeneraattoriratkaisuja, jotka on varustettu John Deeren moottorilla vastaamaan sinun erityistarpeitasi.

John Deeren voimalla toimivat merigeneraattorit

Merigeneraattorit ovat tärkeä osa alusten sähköjärjestelmää, ja ne tarjoavat luotettavaa ja tehokasta sähköä monille eri sähkölaitteille ja järjestelmille. John Deeren moottorilla varustetut merigeneraattorit mahdollistavat optimaalisen ratkaisun, joka on räätälöity sinun etujesi ja vaatimustesi mukaiseksi. 

John Deeren voimalla toimivat merigeneraattorit ovat suosittu valinta kalastusaluksiin, suurempiin rahtialuksiin, huoltoaluksiin ja moniin muihin aluksiin. Useat asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen näihin viimeisteltyihin merigeneraattorijärjestelmiin niiden luotettavuuden, mahdollisuuksien ja monien etujen ansiosta. Rakennamme, kehitämme ja konfiguroimme kaiken omissa toimitiloissamme, sähköiset ratkaisut, piirustukset, testaus ja paljon muuta mukaan luettuna. Saat saman katon alta täydellisen ratkaisun, joka tarjoaa sinulle luotettavuutta, täyttä tukea, palvelua ja mielenrauhaa. 

Ota meihin yhteyttä

Luotettava ja tehokas merigeneraattori

West Dieselin John Deere -merigeneraattorit on suunniteltu käymään tasaisesti aiheuttaen vähemmän värinää. John Deere -merigeneraattorit on suunniteltu täyttämään tiukat päästövaatimukset, kuten IMO III -standardi. Alle 129 kW:n merigeneraattorien ei tarvitse noudattaa IMO III -standardia, mikä tekee niistä myös yhden suosituimmista tuotteistamme. Tämä versio on saatavana 129 kW:n John Deere 6068 -moottorilla. John Deere -merigeneraattorit on suunniteltu helposti huollettaviksi, mikä auttaa vähentämään käyttökatkoksia ja korjauskustannuksia. John Deeren voimalla toimiva merigeneraattori tuottaa aluksellesi sähköä luotettavasti ja tehokkaasti. 

Ota meihin yhteyttä

Yhdessä Stamford-generaattorin kanssa

Suosittelemme käyttämään Stamford-generaattoreita John Deere -moottorilla varustettujen merigeneraattoreidemme kanssa. Stamford on johtava generaattorivalmistaja moniin eri käyttökohteisiin, merenkulku mukaan lukien. Stamford on sekä West Dieselin että asiakkaidemme valinta, sillä sen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ja tehokkuudestaan. Stamford-generaattorit on suunniteltu toimimaan karuissa ympäristöissä, korkeissa lämpötiloissa ja kosteissa olosuhteissa tärinästä huolimatta, mikä tekee niistä suositun valinnan merikäytössä. 

Ota meihin yhteyttä

 

Mukautetut ComAP-ohjausyksiköt

West Diesel tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia, mukautettuja sähköratkaisuja. Generaattorilaitteiston tarkkaa hallintaa ja valvontaa varten voimme varustaa sen ComAP-ohjausyksiköllä, jolloin saat käyttöösi korkealuokkaisen, luotettavan ja joustavasti toimivan voimaratkaisun. ComAP-ohjausyksikkö voidaan mukauttaa täysin asiakaskohtaisesti, juuri sinun aluksesi tarpeiden ja ominaisuuksien mukaan. West Dieselin tavoitteena on tarjota asiakkailleen vain parhaita mahdollisia sähköratkaisuja eli sellaisia, joilla varmistetaan, että jokainen alus toimii aina mahdollisimman tehokkaasti ja luotettavasti. 

Ota meihin yhteyttä

 

Merigeneraattori – huolto ja varaosat

West Diesel on palvellut merenkulkualan yritysten tarpeita jo yli 25 vuoden ajan, ja sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen on auttanut meitä rakentamaan vahvan maineen markkinoilla. West Diesel on valmis auttamaan sinua merigeneraattorisi huollossa ja kunnossapidossa aina tarvittaessa. West Diesel on John Deere -moottoreiden ja Stamford-generaattoreiden jakelija, joten pystymme tarjoamaan sinulle alkuperäisiä varaosia ja takaamaan kaikkein korkealaatuisimmat komponentit ja palvelut. Kun valitset John Deere -moottorilla varustetun West Dieselin merigeneraattorin, voit luottaa siihen, että saat aina tukea asiantuntijoiltamme ja alkuperäisiä varaosia suuresta varastostamme. 

Ota meihin yhteyttä

 

Kysy meiltä merigeneraattoreista

Autamme mielellämme sinua löytämään optimaalisen John Deere -moottorilla varustetun merigeneraattoriratkaisun. West Dieseliltä saat ammattitaitoista apua, ja olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa merigeneraattoreihin, huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa yli 25 vuoden kokemuksellamme. Ota yhteyttä meihin, niin löydetään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi vastaava merigeneraattoriratkaisu. 

Ota meihin yhteyttä

 

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887