↵ Takaisin luetteloon

John Deere merimoottorit

John Deere Marine -moottorit ovat vedessä yhtä tehokkaita ja luotettavia kuin maallakin. John Deeren propulsiomoottoreilla, apumoottoreilla ja generaattorilaitteistojen moottoreilla on sama suorituskykyisten ja luotettavien laitteiden maine kuin John Deere -teollisuusmoottoreilla.

Contact us

John Deere -merimoottorien edut

John Deere -merimoottorit on suunniteltu pitkäikäisiksi, luotettaviksi, polttoainetehokkaiksi ja hiljaisiksi, niiden pääkomponentit ovat helposti saatavilla ja niiden integroiminen on yksinkertaista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vain luottaa sanoihimme – voit todeta itse, miksi John Deere on tehokkain ja luotettavin valinta. John Deere tarjoaa laajan valikoiman merimoottorivaihtoehtoja 80:stä 750 hevosvoimaan, antaen laivanomistajille joustavuutta valita heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan moottorin. Kaiken kaikkiaan John Deere -merimoottorit tarjoavat veneen omistajille luotettavaa ja tehokasta suorituskykyä, vähäisiä päästöjä, helppoa huollettavuutta ja laajan valikoiman tehovaihtoehtoja, mikä tekee niistä suositun valinnan merikäyttöön.

Ota meihin yhteyttä

John Deere DNV-GL, IMO III ja paljon muuta

John Deere -merimoottori on erittäin monipuolinen ja joustava. West Dieselin ja John Deeren yhteistyö mahdollistaa suuren määrän eri konfiguraatioita, joista löytyy varmasti sopiva moottori tarpeisiisi. John Deerellä on täysi valikoima merimoottoreita, jotka on suunniteltu täyttämään eri meriluokitusyhdistysten vaatimukset. Meillä West Dieselillä on myös omat toimitilat testausta varten, ja voimme sertifioida John Deere -moottoreita DNV-GL:lle, ABSI:lle, Bureau Veritasille ja monille muille.

John Deere Marine -moottorit, joiden teho on 129 kW tai enemmän, vaativat IMO III -sertifioinnin. West Diesel voi toteuttaa John Deere -moottorisi SCR:llä yhtenä harvoista yrityksistä maailmassa. Teknikkomme on erityiskoulutettu John Deere -merimoottorien huoltoon ja kunnossapitoon, mikä mahdollistaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämisen ja luomisen juuri sinun tarpeitasi varten.

Ota meihin yhteyttä

John Deere Marine -generaattoripaketit

West Diesel rakentaa merigeneraattoripaketteja, jotka perustuvat John Deeren moottoriin, johon on tavallisesti yhdistetty Stamford-generaattori ja ComAp-ohjausyksikö. Asiantuntijatiimimme työskentelee tiiviisti kanssasi ymmärtääkseen yksilölliset tehotarpeesi ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti tarpeitasi. West Diesel tarjoaa John Deere -merimoottoreihin perustuvia voimaratkaisuja, jotka on mietitty loppuun asti aina konseptista käyttöönottoon ja joissa keskitytään kokoonpanoon ja joustavuuteen. Ratkaisut ovat aina asiakaslähtöisiä, ja valittavissa on myös valmiita sisäisiä ratkaisuja. Kaikki sähkötyöt tehdään West Dieselin toimitiloissa, kuten myös kehittäminen, kokoonpano, piirustukset, sähkötyöt, testaus ja sertifiointi.

Ota meihin yhteyttä

John Deere -merimoottorien varaosat

West Diesel toimittaa sinulle alkuperäisiä John Deere -merimoottorien varaosia.

Pidämme yllä suurta varastoa John Deeren varaosia, minkä avulla varmistamme nopeat toimitukset. Tämä on erittäin tärkeää, kun tarvitset John Deere -varaosia nopeasti. Valitsemalla alkuperäiset John Deere -varaosat saat kestäviä komponentteja, jotka sopivat täydellisesti moottorimallillesi. Alkuperäiset John Deere -varaosat ovat erinomainen sijoitus, kun arvostat huippulaatuisia komponentteja. Tiimimme käsittelee kyselysi ammattitaitoisesti, ja tavoitat meidät palvelunumerostamme vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä meihin, kun etsit uutta John Deere -merimoottoria:

Me West Dieselillä ymmärrämme luotettavien voimaratkaisujen tärkeyden nykypäivän nopeatempoisessa ja vaativassa liiketoimintaympäristössä. Siksi olemme erikoistuneet tarjoamaan täydellisiä voimaratkaisuja, joihin kuuluu kaikki aina voimantuotosta jakeluun ja huoltoon. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaan mahdollisen John Deere -merimoottoriratkaisun. Saat West Dieseliltä ammattitaitoista apua, ja olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa John Deere -merimoottoreihin, huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa yli 25 vuoden kokemuksellamme. Ota yhteyttä meihin, niin löydetään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi vastaava moottoriratkaisu.

Ota meihin yhteyttä

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887