↵ Takaisin luetteloon

Mitsubishi moottorit ja varaosat

Osta Mitsubishi-dieselmoottorisi ja alkuperäiset varaosat West Dieselistä, olemme Mitsubishi-moottoreiden jälleenmyyjäsi. Mitsubishi-moottorit osoittavat erinomaisen soveltuvuuden rakennus- ja tuotantokoneisiin. Varmistaa sinulle optimaalisen moottoriratkaisun Mitsubishi L2E, L3E, S3L2, S4L2, S4Q2, S4S, S6S ja muiden kanssa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Mitsubishi L2E

Mitsubishi L2E dieselmoottori on erittäin kevyt ja kompakti. Sen suhteellisen korkea teho tuottaa erinomaisen suorituskyvyn. Moottori on nelitahtinen, vesijäähdytetty, kaksisylinterinen moottori. Tasapainoinen suunnittelu pitää tärinän minimissä. Tämä johtaa hiljaiseen ja käyttäjäystävälliseen moottoriin, mikä korostuu vähäisen huollon ansiosta. - Katso L2E-eritelmä täältä. Kaikki suodattimet löytyvät samalta sivulta. Teholtaan L2E-moottori tuottaa mallista riippuen 4–11 kW, mikä tekee siitä sopivan laajaan valikoimaan sovelluksia pienistä laitteista suurempiin koneisiin. Kaiken kaikkiaan Mitsubishi L2E -moottori on monipuolinen, tehokas ja luotettava voimanlähde laajaan valikoimaan sovelluksia. Olipa tarpeen sähköntuotantolaitteisiin, rakennuskoneisiin tai maatalouskoneisiin, L2E-moottori on erinomainen valinta, joka varmasti vastaa tarpeisiisi. Edellä mainitut ominaisuudet tekevät Mitsubishi L2E -moottoreista täydellisen valinnan lisäkäyttöön, kevyen teollisuuskoneiden käyttöön ja muuhun vastaavaan. Lisätietoja Mitsubishi L2E -moottorista löytyy täältä.

Mitsubishi L3E

Mitsubishi L3E -moottori on kompakti, korkeatehoinen dieselmoottori, jonka on valmistanut Mitsubishi Heavy Industries (MHI), ja sitä käytetään monissa teollisissa ja kaupallisissa sovelluksissa. Tämä moottori tunnetaan korkeasta tehon tuotostaan, polttoainetehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. - Katso L3E-eritelmä täältä. Mitsubishi L3E -moottori on korkeatehoinen dieselmoottori, joka tunnetaan tehokkuudestaan, polttoainetehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Mitsubishi L3E on saatavana tehoina 6 - 17 kW ja se on 3-sylinterinen moottori, joka tunnetaan korkeasta tehon tuotostaan, polttoainetehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Mitsubishi L3E:ssä on myös luonnollinen imuilmaus, vesijäähdytys ja se on EU Stage V -sertifioitu, mikä auttaa tekemään siitä todennäköisesti parhaan luokassaan monille sovelluksille. Mitsubishi L3E on suosittu valinta valmistajille monilla eri aloilla, kuten rakentamisessa, maataloudessa, materiaalinkäsittelyssä ja monilla muilla. Jos etsit dieselmoottoria laitteillesi, Mitsubishi L3E -moottori on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Lisätietoja Mitsubishi L3E -moottorista löytyy täältä.

Mitsubishi S3L2

Mitsubishi S3L2 -moottori on kompakti ja tehokas dieselmoottori, joka on suosittu valinta kompaktien rakennuskoneiden käytössä sen korkean tehon tiheyden ja matalan päästötasonsa vuoksi. Sen suhteellisen korkea teho tuottaa erinomaisen suorituskyvyn monissa eri sovelluksissa. Moottori on kolmisylinterinen ja tunnetaan korkeasta vääntömomentistaan. - Katso S3L2-eritelmä täältä. Tasapainoinen suunnittelu pitää värinän minimissä, mikä johtaa hiljaiseen ja käyttäjäystävälliseen moottoriin, erityisesti vähäisen huollon ansiosta. SL-sarja suunniteltiin tiukan kestävyyden testauksen jälkeen korkean tehokkuuden saavuttamiseksi ja keskittymällä koneisiin rakennus- ja tuotantosektorilla. Edellä mainitut ominaisuudet tekevät Mitsubishi S3L2 -dieselmoottoreista täydellisen valinnan lisäkäyttöön, kevyen teollisuuskoneiden käyttöön ja moniin muihin sovelluksiin. West Diesel voi konfiguroida S3L2-moottorisi tarpeidesi mukaisesti, jopa suurten tilausten yhteydessä. Lisätietoja Mitsubishi S3L2 -moottorista löytyy täältä.

Mitsubishi S4L2

Mitsubishi S4L2-moottori on 4-sylinterinen, 2,2 litran dieselmoottori, jota käytetään monissa sovelluksissa, mukaan lukien maatalous- ja teollisuuslaitteet sekä kevyet kuorma-autot. Tämä moottori tunnetaan luotettavuudestaan, kestävyydestään ja polttoainetehokkuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan niille, jotka tarvitsevat moottoria vaativiin tehtäviin. - Katso S4L2-eritelmä täältä. Rakennus- ja tuotantokonemoottorit vaativat tehokkuutta ja korkeaa kestävyyttä, ja Mitsubishi S4L2-moottori on täsmälleen tähän maailmanluokkaa. Yksi S4L2-moottorin huomionarvoisista ominaisuuksista on sen kompakti muotoilu. Pienestä koostaan huolimatta tämä moottori kykenee tuottamaan tehoa 13 - 28 kW ja vääntömomenttia 97 Nm, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin sovelluksiin, kuten maatalouskoneisiin, teollisuuskoneisiin tai kuorma-autoihin. West Diesel voi konfiguroida S4L2-moottorisi täsmälleen tarpeidesi mukaisesti. Lisätietoja Mitsubishi S4L2 -moottorista löytyy täältä.

Mitsubishi S4Q2

Mitsubishi S4Q2 on suunniteltu kestämään raskaita kestävyystestejä ja sen painopiste on tehokkuudessa. S4Q2-moottori tunnetaan kestävyydestään, luotettavuudestaan ja korkeasta suorituskyvystään, mikä tekee Mitsubishi S4Q2:sta suositun valinnan monissa teollisissa sovelluksissa - Katso S4Q2-eritelmä täältä. Mitsubishi S4Q2 on 4-sylinterinen, nelitahtinen 2,5 litran dieselmoottori, vesijäähdytetty, ja se tuottaa tehoa 19 - 40 kW riippuen siitä, minkä version haluat. Mitsubishi S4Q2:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: Pienet polttoainekustannukset, helppo huollettavuus, korkea suorituskyky, hiljainen ja puhtaampi pakokaasupäästö. Yksi Mitsubishi S4Q2 -moottorin päätmyyntivaltti on sen luotettavuus ja kestävyys. Suunniteltu teollisiin sovelluksiin, moottori on rakennettu kestämään vaativimmat käyttöolosuhteet. Mitsubishi S4Q2 -dieselmoottori tarjoaa tehokkaan ratkaisun esimerkiksi rakennus- ja tuotantokoneisiin. Äänitaso on poikkeuksellisen matala optimaalisen pakojärjestelmäsuunnittelun ansiosta. West Diesel voi konfiguroida S4Q2-moottorisi täsmälleen tarpeidesi mukaisesti. Lisätietoja Mitsubishi S4Q2 -moottorista löytyy täältä.

Mitsubishi S4S

Mitsubishi S4S -moottori on luotettava ja tehokas valinta yrityksille monilla eri teollisuudenaloilla. Sen voimakas suorituskyky, kestävä rakenne ja sitoutuminen ympäristövastuuseen tekevät siitä yhden Mitsubishi:n suosituimmista moottoreista. - Katso S4S-eritelmä täältä. Olipa tarkoituksenasi käyttää rakennuskoneita, generaattoreita tai pumppuja, S4S-moottori on erinomainen valinta, joka varmasti tarjoaa luotettavaa ja kustannustehokasta toimintaa. S4S-moottori on suunniteltu kestämään, ja sen vahva ja kestävä rakenne on suunniteltu kestämään vaativimmat olosuhteet. Sen korkealaatuiset komponentit ja edistyksellinen suunnittelu varmistavat luotettavan suorituskyvyn ja pitkäaikaisen toiminnan myös vaativissa sovelluksissa. Tämä tekee S4S-moottorista kustannustehokkaan valinnan, koska se vaatii vähemmän huoltoa ja korjauksia elinkaarensa aikana. Lisätietoja Mitsubishi S4S -moottorista löytyy täältä.

Mitsubishi S6S

Mitsubishi S6S on tehokas moottori, ja siksi se tarjoaa myös korkeaa suorituskykyä, luotettavuutta ja tehokkuutta, mikä tekee siitä suositun valinnan monille yrityksille rakennus-, kaivos- ja materiaalinkäsittelyteollisuudessa. Mitsubishi S6S -moottori on monipuolinen ja korkeatehoinen moottori monenlaisiin teollisiin sovelluksiin - Katso S6S-eritelmä täältä. Yhdistelmällään voimaa, luotettavuutta ja tehokkuutta ei ole ihme, että se on niin suosittu valinta yrityksissä, jotka toimivat rakennus-, kaivos- ja materiaalinkäsittelyteollisuudessa. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa dieselmoottoria laitteillesi, Mitsubishi S6S on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Suunniteltu kestävyyden mielessä, tässä moottorissa on korkealaatuisia materiaaleja ja rakennustekniikoita, jotka varmistavat sen kestävän teollisen käytön vaatimukset. Lisätietoja Mitsubishi S6S -moottorista löytyy täältä.

Varaosat Mitsubishi Diesel -teollisuusmoottoreille

Varastoimme kaikki Mitsubishi-teollisuusdieselmoottorien varaosat. Ota yhteyttä puhelimella numeroon: +45 75 12 70 44 tai sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] , niin käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian. Toimitamme vain alkuperäisosia, jotka takaavat laadun, kestävyyden ja luotettavuuden Mitsubishi-varaosissasi. Voit myös käyttää verkkokauppamme, josta löytyvät kunkin moottorimallin suosituimmat varaosat - Katso verkkokauppamme täältä. Jos et löydä tarkkaa Mitsubishi-varaosaa, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, ja lähetämme sinulle tarjouksen varaosista mahdollisimman pian. Katso, kuinka voit löytää sarjanumerosi Mitsubishi-moottorillesi.

Ota yhteyttä Mitsubishi-teollisuusmoottoreihin

West Diesel on ollut Tanskan virallinen Mitsubishi-teollisuusdieselmoottoreiden jakelija vuodesta 1994 ja meillä on laaja kokemus Mitsubishi-moottoreista ja teollisuudesta yleisesti. Jos olet kiinnostunut ostamisesta, huollosta tai varaosista, olet enemmän.

Yhteystiedot

Ville Jalasjoki

Country Manager (Finland)

[email protected]
+358 40 195 6887